Despre Inmormantare in Romania

Suntem atat de ocupați sa ne traim viata incat nu realizam ca zilele fiecaruia ii sunt numarate, iar cand zilele unei persoane dragi se termină, de obicei suntem luati pe nepregătite, nestiind cu ce sa incepem organizarea evenimentului. Fiind invatati din generatie in generatie sa ne ocupam de astfel de evenimente singuri, uitam ca fiecare persoana la randul ei are nevoie de un moment pentru a procesa tot ce s-a intamplat si pentru a fi alaturi de familie in aceste momente grele. Avand in vedere ca lumea este in continua dezvoltare serviciile funerare nu raman in urma, angajatii lor fiind intotdeauna pregatiti sa organizeze un “ultim omagiu” decent pentru cei plecați dintre noi.

Firmele de servicii funerare ofera pachete de pompe funebre in Bucuresti la alegere care acopera toti pasii in organizarea unei inmormantari, de la strictul necesar, pana la ultimele detalii, iar angajatii cu experienta in acest fel de evenimente se vor asigura ca totul va decurge perfect, cu bun simt si discretie, fiind mereu atenti la dorintele si cerintele Dumneavoastra. In functie de pachetul de servicii pentru care ati optat, firma se va ocupa de la constatarea decesului, toaletarea si imbalsamarea decedatului, pregatirea sicriului si a accesoriilor specifice, manipularea acestuia, transportul funerar, transport de persoane, intermedierea discutiilor cu preotul si pregatirea capelei, pana le cele mai mici detalii ce tin de protocol, la sfarsit, organizand si parastasul. La cererea clientului, va pot scapa si de stresul intocmirii tuturor actelor necesare, inclusiv cele pentru casa de pensii, Pregatind astfel intregul proces de inhumare.

Este timpul sa lasam vechile obiceiuri in urma,sa lasam profesionistii sa se ocupe de organizarea evenimentului iar noi, sa ne dedicam in intregime alinarii familei si conducerii persoanei decedate pe drumul spre eternitate. Apalati cu incredere la serviciile funerare pentru un bun demers al evenimentului si pentru reducerea stresului in plus asupra dumneavoastră si al familei dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *